Wie zijn wij

LVK Install BV is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner.

 

In de Supermarkt Productkoeling zijn wij gespecialiseerd in de aanneming van turn-key projecten. Door snelle en vakkundige levering zorgen wij voor een succesvolle afronding van onze opdrachten. Met onze kennis en ervaring zijn wij de ideale in Europa.

Deskundig, flexibel en klantgericht

Onze medewerkers zijn deskundig, flexibel en klantgericht waarbij wij kwaliteit leveren om uw project tot in detail van de juiste acties te voorzien. Van deskundig  advies, een perfecte montage tot preventief onderhoud en adequate service, bij LvK Install BV bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbare Partner

Deskundig en klantgericht

Scherpe prijsstelling

Met onze zeer scherpe prijsstellingen die aansluiten op de huidige economie  zien wij een prettige samenwerking graag tegemoet, en zijn wij er van overtuigd dat de door  ons te realiseren besparing tot een langdurige samenwerking zal leiden. Wij leveren tegen eerlijke prijzen die volledig aansluiten op uw vraag.  

Onze werkwijze

LvK Install BV komt, na een eerste kennismaking waarbij de grove lijnen worden besproken, ter plaatse kijken om een optimaal beeld te krijgen. De (on)mogelijkheden en de praktische uitwerking van uw plannen en wensen worden op die manier snel helder. Vervolgens zullen we een realistisch en efficiënt plan uitwerken met een eerlijke offerte. Wij blijven van begin tot eind volledig bij uw project betrokken door de engineering, realisatie en plaatsing op ons te nemen.

 

LvK Install BV rust niet voordat het op maat ontwikkelde systeem optimaal functioneert. Wij gaan onvermoeibaar door tot de apparatuur doet wat het moet doen en de systematiek erachter goed is. Wij garanderen een juiste prijs/kwaliteitverhouding en maakt heldere prijsafspraken vanaf het begin, zonder onverwachte meerprijzen achteraf.